Cartea “Oameni.Putere.România.” este comercializată de autor în regie proprie, prin B.R. Adv & Consult srl, cu sediul în București, intr. Aghireș nr. 3, ap. 9, Sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu J40/13999/2003, Cod Fiscal RO15829873, IBAN RO19BRDE445SV21959604450 deschis la BRD Dorobanți, email: oameniputereromania (at) gmail.com

Termeni și condiții.

Produs:

Cartea Oameni.Putere.România. are 320 de pagini, cusute, de dimensiunea de 165/230mm, care conțin peste 150 de fotografii color și texte având ca subiecte peste 150 de personalități excepționale, marcante pentru istoria recentă a României. Ediția a doua, revizuită și adăugită, ISBN 978-973-0-32657-4, a fost publicată în luna octombrie 2020. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunea “Despre proiect.”

Cartea costă 150 de lei, inclusiv TVA, cu termen de livrare între 2 și 7 zile de la plata comenzii,  cel mai frecvent doar două zile. 

Politica de livrare a cărții Oameni.Putere.România.

Livrarea cărții durează între 2 și 7 zile,  cel mai frecvent doar două zile, de la momentul primirii comenzii, respectiv de la confirmarea plății ei. Expedierea prin poștă sau curier este gratuită doar pentru achiziția a minim 3 exemplare. Pentru comenzile mai mari de 3 exemplare, transportul  pentru orașele principale din România este gratuit.

Cum comand?

Aveți la dispoziție o modalitate simplă și sigură de a achiziționa cartea Oameni.Putere.România.: online, prin acest site. Apăsați butonul “Cumpără” și veți fi redirecționat automat în pagina de comanda rapidă unde trebuie să adăugați datele solicitate pentru efectuarea plății, a facturii și pentru a putea fi realizate predarea sau a expedierea poștală a comenzii.

Cum plătesc?

Exclusiv bancar, cu card sau prin ordin bancar. Informațiile dumneavoastră nu sunt stocate pe serverele noastre. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care au acces la informațiile dumneavoastră bancare, ei oferindu-vă o garanție totală. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Pentru finalizarea tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră și nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Transfer bancar.

După completarea formularului de comandă, veți alege tipul de card prin intermediul căreia vrei să realizezi plata. După finalizarea tranzacției, veți fi redirecționat către o platformă agreată pentru plăți electronice, în pagina de confirmare a tranzacției. De îndată ce plata este finalizată, veți primi un e-mail cu valoare de chitanță. Astfel, în momentul finalizării cu succes a tranzacției, vi se trimite o notificare automată de către comerciant.

Ordin de plată.

Puteți achiziționa cartea făcând plata prin ordin de plata bancar. Trimiteți cererea dumneavoastră la adresa oameniputereromania (at) gmail.com și veți primi o factură proforma și, ulterior confirmării plății, o factură, tot prin email, în format electronic. Produsele se livrează după ce s-a efectuat transferul, în contul de mai jos:

Nume firma: B.R. Adv & Consult SRL

Cont lei: RO19BRDE445SV21959604450

Cod unic înregistrare: RO15829873

Livrarea cărții/cărților se va face numai după intrarea banilor în cont. Confirmarea plății poate dura între 1 și 2 zile. Livrarea cărții durează între 2 și 7 zile,  cel mai frecvent doar două zile de la confirmarea plății. 

Livrare / Livrare prin curier.

Dacă veți dori preluarea produsului sau produselor de la sediul nostru sau altă metoda decât cea descrisă mai jos, ne puteți scrie pe adresa oameniputereromania (at) gmail.com. Dacă veți dori o livrare prin Fancurier, vă rugăm să completați datele necesare expedierii cu succes a coletului.

Costul livrării, în funcție de anumite opțiuni de livrare, este estimat la 25 lei pentru 1 carte (greutatea ei e de sub 1 kg) pentru orașele principale din țară și va fi suportat de cumpărător. În funcție de anumite opțiuni de livrare sau modalități de plată a expediției, pot apărea costuri suplimentare. Pentru o achiziție a minim 3 exemplare, costurile de transport vor fi suportate de comerciant. Termenul de livrare estimat este de aproximativ 2-7 zile de la data preluării comenzii.

Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în procesul de comandă. Vă rugam să verificați corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ați sesizat erori sau doriți să modificați ceva în comandă, vă rugam să ne trimiteți cât de curând un email la oameniputereromania (at) gmail.com.

În cazul livrărilor prin curier, ținând cont de faptul că toate costurile expedierii vor fi suportate de destinatar până la valoarea a trei cărți achiziționate, vă rugăm să ne precizați dacă aveți preferințe pentru anumite companii de curierat. Pentru noi, serviciul de curierat preferat este FAN Curier. Pentru detalii despre livrarea prin aceștia, puteți contacta direct serviciul de curierat: FAN Courier, la telefon: 0219336.

Servicii / Condiții Retur.

Dacă alegerea făcută nu vă mulțumește, aveți 14 zile calendaristice de la primirea produsului ca să îl returnați.

Legea care reglementează dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014  (link https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf)

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurul cost pe care va trebui să-l suportați este taxa de transport și asigurare pentru returnarea coletului.

Condiții refacturare.

În cazul în care comanda este finalizată, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii inițiale și emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar în cadrul aceleiași luni contabile Pentru a solicita o refacturare, trimiteți un mail pe adresa oameniputereromania (at) gmail.com, atât cu datele comenzii ce trebuie refăcute, cât și cu noile date de facturare. Vă rugam să țineți cont de faptul că refacturarea este posibilă doar în varianta persoana fizică spre persoană juridică

Condiții generale pentru returul cărții Oameni.Putere.România.

Dacă ați decis să returnați cartea sau cărțile achiziționate, va trebui să ne comunicați decizia de returnare. Puteți face această folosind emailul oameniputereromania (at) gmail.com. După ce ne-ați informat, puteți pregăti produsul pentru retur. Mai jos, descriem procedura de retur:

  1. Este necesar ca produsul returnat să ajungă în sediul nostru din str. Aghireș nr. 3, ap. 9, sect. 2 București în termen de maximum 14 zile calendaristice din ziua în care l-ați primit:
  2. Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, împreună cu factura fiscală (sau o copie a acesteia);
  3. Încheierea contractului se consideră momentul emiterii facturii fiscale, nu înscrierea comenzii sau la trimiterea confirmării înscrierii acesteia.

Achizițiile făcute de la sediul nostru nu beneficiază de dreptul de retur conform OUG 34/ 2014. Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achiziție (comandă online, livrare sau ridicare de la sediu).

Pentru produsele achiziționate care prezintă defecte în momentul livrării (recepției), clientul trebuie să ne notifice în scris în termen de 48 de ore de la livrarea produsului. Orice sesizare ulterioară, va fi procesată conform prevederilor garanției. Pentru coletele care prezintă deteriorări vizibile ale ambalajului la livrarea prin curier, vă recomandăm să refuzați primirea lor. În cazul în care s-ar întâmpla aceasta, pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului. Dacă toate condițiile de mai sus sunt îndeplinite, trebuie doar să sigilați coletul și să-l predați curierului pe care Dumneavoastră l-ați ales pentru a expedia coletul către B.R. Adv & Consult srl. Vă rugăm să nu uitați să furnizați contul bancar (IBAN) în care doriți să vă restituim contravaloarea produsului returnat. IBAN-ul trebuie să fie al unui cont în RON. În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferentă produsului returnat în același cont bancar din care ați efectuat plata. Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteți contacta oricând prin emailul oameniputereromania (at) gmail.com.

Cadrul Legal.

Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014- privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Legea care reglementează dreptul de retragere poate fi accesată aici: OUG 34/2014

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014.

Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în cadrul termenului de 14 zile. Cererea de retur va fi procesată cu prioritate, iar contravaloarea produsului va fi returnată doar după primirea produsului de la client.

În lipsa primirii produsului în cadrul termenului de 14 zile, cererea de retur vă expira conform Capitolului IV, art. 29, punctul 15 ( articol nou):

Art. 59 (secund) . – (1) Cu excepția cazului în care furnizorul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, utilizatorul final returnează produsele sau le înmânează furnizorului sau unei persoane autorizate de furnizor să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat furnizorului decizia să de retragere din contract în conformitate cu art. 58.

Termenul retragere din contract este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de utilizatorul final înainte de expirarea perioadei de 14 zile și sunt livrate la adresa: str. Aghireș nr. 3, ap 9, Sector 2, București.

Mulțumim!

Securitate / Termeni și condiții.

Accesarea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.oameniputereromania.org implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerați. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugam să parcurgeți toate secțiunile următoare.

B.R. Adv & Consult srl își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Politica de confidențialitate. Termeni și condiții de utilizare a website-ului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal(denumită în cele ce urmează și “Politica”).

Scopul prezentei Politici este de a explica tipul de date cu caracter personal colectate, modalitatea de prelucrare a acestora, drepturile persoanelor vizate, timpul de păstrare a acestora precum și alte informații relative prelucrării datelor cu caracter personal. Protecția datelor este o prioritate pentru managementul B.R. Adv & Consult srl cu sediul social în București, Str. Aghireș, nr. 3, ap.9, Sector 2, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/13999/2003, având Codul de identificare fiscală RO15829873, înregistrata și avizată de către ANSPDCP (Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de înregistrare 17715 din data: 04/09/2020 denumită în cele ce urmează și B.R. Adv. Navigarea pe paginile site-ului nostru e posibilă fără nicio declarare a datelor cu caracter personal. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există niciun fundament statutar pentru această procesare ne obligăm să obținem consimțământul de la persoana vizată. Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează B.R. Adv. Prin intermediul acestei Politici compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectăm și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, B.R. Adv asigură protecția completă a datelor personale.

2.Definiții

Prezenta Politică are la baza Regulamentul precum și oricare și toate legile aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Politica trebuie să fie de înțeles atât pentru publicul general, cât și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, vom explica terminologia folosită. În aceasta Politică vom folosi, inter alia, următorii termeni:

– Date personale sau Datele cu caracter personal – se referă la orice informație care face posibilă identificarea unei persoane fizice (persoana vizată).

– Persoana vizată – reprezintă o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică „identificabilă” este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, inclusiv prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori caracteristici identității sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale;

– Prelucrarea – reprezintă a efectua orice operațiune sau set de operațiuni asupra Datelor cu caracter personal, cu sau fără mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea (prin transmitere, difuzare sau punere la dispoziție în alt mod), alinierea sau combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

– Restricția prelucrării – se refera la marcarea datelor personale prelucrate cu scopul de a limita prelucrarea lor în viitor;

– Crearea de profiluri – se referă la orice formă autorizată de prelucrare a datelor personale consistând în folosirea datelor personale pentru a evalua anumite aspecte personale caracteristice pentru o persoană fizică, în particular pentru a analiza sau a prezice aspecte referitoare la performanța la muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, locația sau deplasările unei persoane fizice;

– Operator sau operator responsabil pentru prelucrare – este persoana fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organ care, singur sau cu ajutorul unor terțe părți, determina scopurile sau mijloacele prelucrării de date personale; acolo unde scopurile și mijloacele prelucrării sunt determinate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre, operatorul sau criteriile specifice pentru nominalizarea lui pot fi furnizate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre;

– Destinatarul – este o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organ, către care datele personale sunt dezvăluite, fie el o terță parte sau nu. Cu toate acestea, autoritățile publice care ar putea să primească datele personale în cadrul unei anchete particulare în concordanță cu legislația Uniunii sau a Statelor Membre nu vor fi văzute ca destinatari; prelucrarea acelor date de către autoritățile publice vă fi în conformitate cu regulile aplicabile protecției datelor în concordanță cu scopurile prelucrării;

– Terța parte – este o persoana fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organ în afara persoanei vizate, operator, prelucrător și persoane care, sub autoritatea directă a operatorului sau a prelucrătorului, anunț autorizate să prelucreze date personale;

– Consimțământ – consimțământul persoanei vizate este orice indicație dată în mod liber, specifică, informată și clară pe care persoana vizată o oferă printr-o declarație sau printr-o acțiune afirmativă clară, semnificând acordul pentru prelucrarea datelor sale personale.

  1. Numele și adresa operatorului B.R. Adv

B.R. Adv  & Consult S.R.L. cu sediul social în București, Str. Aghireș, nr. 3, Sector 2, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/13999/2003, având Codul de identificare fiscală RO15829873, este înregistrata și avizată de către ANSPDCP (Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de înregistrare 17715 din data: 04/09/2020; Email: oameniputereromania (at) gmail.com, Website: www.oameniputereromania.org.

4.Adresa ofițerului de protecție a datelor

Orice persoana vizată ne poate oricând contacta în mod direct cu orice întrebări sau sugestii în legătura cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresa de e-mail oameniputereromania (at) gmail.com.

5.Cookies

Pagina de internet Oameni.Putere.România.  folosește Cookie.

6.Posibilitatea contactului prin website

Website-ul Oameni.Putere.Romania. conține informații care permit comunicarea directă cu noi, prin includerea unei adrese de email generale. Dacă o persoană vizată ne contactează prin email sau prin formularul de contact, datele personale transmise de către aceasta în mod voluntar sunt stocate automat. Astfel de date personale, transmise în mod voluntar de către o persoană vizată către operator, sunt stocate pentru scopul prelucrării și contactării persoanei vizate.

  1. Ștergere de rutina și blocarea datelor personale.

B.R. Adv va prelucra și stoca date personale ale persoanei vizate numai pe perioada necesară pentru a-și îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevăzută de către legiuitorul european sau de către alte legi aplicabile. Dacă scopul stocării nu este aplicabil, sau dacă perioada de stocare prevăzută de legislația aplicabilă în vigoare expiră, datele personale sunt șterse, în concordanță cu credințele legale.

  1. Drepturile persoanei vizate.

– Dreptul de acces al persoanei vizate. În vederea exercitării dreptului de acces persoana vizată poate oricând să contacteze B.R. Adv cu o solicitare în acest sens prin care să obțină un raport al datelor cu caracter personal;

– Dreptul de rectificare. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal atunci când acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificări sau necesită a fi completate.

– Dreptul la ștergere. Fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal după cum urmează: i) atunci când datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, îi) persona vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate în mod ilegal sau o dispoziție legală în vigoare impune ștergerea acestora.

– Dreptul la restricționarea prelucrării. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restricționarea prelucrării, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică: i) acuratețea datelor personale este contestată de persoana vizată, îi) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restricționarea utilizării lor, iii) B.R. Adv nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, iv) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale B.R. Adv prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

– Dreptul la portabilitatea datelor. Fiecare persoana vizată are dreptul să solicite transferarea datelor cu caracter personal către o terță persoană sau către însăși persoana vizată.

– Dreptul la opoziție. Fiecare persoana vizată are dreptul de a se opune oricând, din motive care au legătura cu situația sa particulara, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplica și creării de profiluri. B.R. Adv nu vă mai prelucra date personale în eventualitatea unei opoziții, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Daca B.R. Adv prelucrează date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimțământ prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opună oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică creării de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de B.R. Adv pentru scopuri de direct marketing, atunci B.R. Adv nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către B.R. Adv pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.

– Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Fiecare persoană vizată are dreptul să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau în mod similar o afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia nu se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate. B.R. Adv va implementa masuri de susținere adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea B.R. Adv, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

– Dreptul de a retrage consimțământul. Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

– Dreptul de a formula o plângere autorității de supraveghere – în cazul în care persoana vizată apreciază că drepturile sale legitime în legătura cu operațiunile de prelucrare a datelor personale au fost încălcate, aceasta se poate adresa cu o plângere în acest sens Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.

– Dreptul de a se adresa justiției – în cazul în care rezolvarea amiabilă a unei dispute nu este posibilă, persoana vizată se poate adresa justiției pentru soluționare. Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să ne transmiteți o notificare / cerere vă rugam să ne contactați la datele de contact indicate în prezenta Politica. B.R. Adv va răspunde în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 30 de zile. Pentru orice întârzieri vă vom anunța și vă vom oferi motivele justificate ale întârzierii.

9.Temeiul juridic pentru prelucrare.

Art. 6(1) lit. a Regulamentului servește ca baza juridică pentru prelucrarea operațiunilor pentru care obținem consimțământul pentru un anumit scop de prelucrare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizată, cum este cazul, de exemplu, atunci când operațiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oricărui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b din Regulament. Același lucru este valabil și pentru operațiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania B.R. Adv este supusă unei obligații legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligațiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c Regulament. În cazuri rare, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d din Regulament. În cele din urmă, operațiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f din Regulament. Acest temei juridic este utilizat pentru operațiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice menționate mai sus, dacă prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de compania noastră sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Astfel de operațiuni de prelucrare sunt în mod special permise deoarece au fost menționate în mod specific de legiuitorul european. El a considerat ca un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul operatorului (considerentul 47 din propoziția 2 din Regulament).

10.Interesele legitime urmărite de operator sau de o terță parte.

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera f Regulament, interesul nostru legitim este să ne desfășuram afacerea în favoarea bunăstării tuturor angajaților și acționarilor noștri.

11.Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi păstrate doar pentru perioada necesară scopului pentru care au fost colectate. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse. Vor fi păstrate doar acele date cu caracter personal care fac parte din acte / documente pentru care legea prevede un termen de arhivare iar la expirarea termenului legal de arhivare acestea vor fi distruse.

12.Furnizarea de date cu caracter personal ca cerință legală sau contractuală.

Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date .

Clarificăm faptul că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea.

  1. Protejarea datelor cu caracter personal

B.R. Adv aplică un cadru intern de politici și standarde minime privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste politici și standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor și evoluției pieței. În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate etc.) tocmai pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor cu caracter personal precum și pentru a asigura cadrul necesar prelucrării acestora.

  1. Drepturi de autor

B.R. Adv deține drepturile autorului de comercializare a cărților. „Oameni. Putere. România.” este un proiect artistic de realizare a unei arhive documentare sub forma unei serii de portrete fotografice ale personalităților excepționale, marcante pentru istoria recentă a României. Număr înregistrare la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal : 17715 din data: 04.09.2020

0

Scrie aici cuvântul căutat și apoi apasă ENTER