Livrare / Livrare prin curier

 

Dacă veți dori preluarea produsului sau produselor de la sediul nostru sau altă metoda decât cea descrisă mai jos, ne puteți scrie pe adresa oameniputereromania@gmail.com. Dacă veți dori o livrare prin Fancurier, vă rugăm să completați datele necesare expedierii cu succes a coletului.

 

Costul livrării, în funcție de anumite opțiuni de livrare, este estimat la 20 lei pentru 1 carte (greutate sub 1 kg) pentru orașele principale din țară și va fi suportat de cumpărător. În funcție de anumite opțiuni de livrare sau modalități de plată a expediției, pot apărea costuri suplimentare. Pentru o achiziție a minim 3 exemplare, costurile de transport vor fi suportate de comerciant. Termenul de livrare estimat este de aproximativ 24-48 de ore lucrătoare de la data preluării comenzii de către curier.

 

Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în procesul de comanda. Vă rugam să verificați corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ați sesizat erori sau doriți să modificați ceva în comandă, vă rugam să ne trimiteți cât de curând un email la oameniputereromania@gmail.com.

 

În cazul livrărilor prin curier, acesta va emite pe loc o chitanță pentru suma plătită. Această chitanța va reprezenta dovada plății numerar, valabilă atât pentru clienți persoane fizice, cât și clienți persoane juridice.  B.R. Adv & Consult srl nu va mai emite ulterior altă chitanța, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de curier. Pentru detalii despre livrare, puteți contacta direct serviciul de curierat: FAN Courier, la telefon: 0219336.

0

Scrie aici cuvântul căutat și apoi apasă ENTER