În contextul pandemiei, nu vom încuraja plata cu numerar, drept pentru care vă rugam să folosim exclusiv plata cu cardul, online. 

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, folosim serviciile Netopia. 

Informațiile dumneavoastră nu sunt stocate pe serverele noastre. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care au acces la informațiile dumneavoastră bancare, ei oferindu-vă o garanție totală. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Pentru finalizarea tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră și nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.  

Transfer bancar

Această metodă de plată se confirma instant din interfața ta de Internet Banking. 

După completarea formularului de comandă, veți alege tipul de card prin intermediul căreia vrei să realizezi plata. După finalizarea tranzacției, veți fi redirecționat către platforma PayU?, mai exact în pagina de confirmare a tranzacției. De îndată ce plata este finalizată, veți primi un e-mail cu valoare de chitanță. Astfel, în momentul finalizării cu succes a tranzacției PayU, se trimite o notificare automată către comerciant.

Ordin de plată

Puteți achiziționa cartea făcând plata prin ordin de plata bancar. Trimiteți cererea dumneavoastră la adresa oameniputereromania@gmail.com și veți primi o factură proforma și, ulterior confirmării plății, o factură, tot prin email, în format electronic. Produsele se livrează după ce s-a efectuat transferul, în contul de mai jos: 

Nume firma: B.R. Adv & Consult SRL 

Cont lei: RO19BRDE445SV21959604450

Cod unic înregistrare: RO15829873 

Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru, costul transportului căzând în sarcina cumpărătorului. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore. Livrarea durează între 2 și 7 zile,  cel mai frecvent doar două zile.

0

Scrie aici cuvântul căutat și apoi apasă ENTER