“Oameni.Putere.România”

150,00 lei

“Luptători pentru dreptate, președinți de stat, cetățeni decăzuți din drepturi, eroi de război sau eroi de conjunctură istorică, premieri ai guvernului, deținuți politici și politicieni corupți, dizidenți, înalți clerici și simpli păcătoși, justițiari și condamnați, istorici, artiști, performeri, filosofi, activiști, victime și salvatori, antreprenori de succes și săraci lipiți pământului” sunt cele peste 150 de personaje ale cărții “Oameni.Putere.România”, ediția a doua, revăzută și adăugităRelevante pentru istoria noastră recentă, personalitățile din carte sunt transpuse prin fotografii și texte de Cornel Brad. Pentru lista completă a lor, vă rugăm să accesați pagina “Despre proiect”.

Motto: „Când puterea are dreptate, dreptatea nu are putere” – proverb japonez.

Categorie:

Descriere

Noua ediție a “Oameni.Putere.România.” are peste 150 de oameni și poveștile lor de viață, scrise și fotografiate în 320 de pagini. 

Prețul cărții este 150 de lei, inclusiv TVA. Cartea are dimensiunile de 16,5/23 cm, text și fotografii color. Expedierea în România, prin poștă sau curier rapid, este gratuită. Livrarea ei durează între 2 și 7 zile,  cel mai frecvent doar două zile, de la momentul primirii comenzii, respectiv de la confirmarea plății. 

Cartea este produsă și comercializată de către autor. 

ISBN 978-973-0-32657-4

 

0

Scrie aici cuvântul căutat și apoi apasă ENTER